Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe

Aspirație centralizată

Acum, în construcția sau renovarea unei locuințe, poți lua în considerare o soluție modernă, eficientă și rentabilă de igienizare a locuinței. – sistemul de aspirare centralizată.
Avantajele unui astfel de sistem

Confortabil și rapid.

Centralele de aspirat praf reduc efortul de igienizare al casei, comparativ cu aspiratoarele clasice. Mecanismul de utilizare este foarte simplu: vei introduce în doza de aspirat un furtun de aspirat și, apoi, printr-o simplă apăsare a butonului de pe mânerul furtunului, aparatul pornește și poţi începe curățenia. Timpii acordați acestei activități se micșorează considerabil și eficiența este sporită datorită puterii foarte mari de vacum a aparatului. Nu ești nevoit să transporţi clasicul aspirator pe scări sau să acorzi o atenţie deoasebită în momentul în care introduci cablul într-o priză cât mai apropiată.

Sănătos si igienic.

Particulele microscopice de praf sunt evacuate în exteriorul casei nemaifiind nevoie să aerisești casa sau să ștergi praful de pe mobilier de fiecare dată când aspiri. De asemenea, varietatea de accesorii permit introducerea tubului și în cele mai neaccesibile spații.

Valoarea proprietății crește

Gama noastră variată de centrale de aspirat praf profesionale reprezintă o contribuție importantă în creșterea valorii proprietăți. Locuința devine una moderna, cu o dotare tehnologică de ultimă generație, răspunzând cerințelor de confort, igienizare și sănătate.

Suntem distribuitor autorizat al sistemelor centralizate de aspirat praf Husky, Duovac, Drainvac si Centraction. Aşadar, te invităm în Showroom pentru a vedea standul funcțional destinat promovării aspirării centralizate.

De asemenea, venim în întâmpinarea cerințelor clienților noștri cu soluții profesionale complete de consultanță, montaj, punere în funcțiune și service al sistemelor centralizate de aspirat praf.

 

CERE ACUM O OFERTĂ DE PREŢ

 

înscrie-te la newsletter-ul nostru

Și fii primul care află ultimele noutăți din domeniul instalațiilor.