Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe

Livrare

1. INFORMATII DESPRE LIVRARE

Produsele comercializate de www.verra.ro pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

2. MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Puteti alege urmatoarele modalitati de livrare:

2.1. Colectare de la showroom-ul nostru, fara costuri aditionale de transport.
Ridicare din showroom:
Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica imediat.
Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom, te vom anunta pe email sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom ca sa treci sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 3 zile lucratoare. 
Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici, te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele.
Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei.
2.2. Expedierea marfurilor de catre personalul firmei noastre (in orasul Iasi si satele limitrofe).

2.3. Prin serviciul de curierat:

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 15:00 sunt expediate in general in aceeasi zi. Exceptie fac doar comenzile plasate in perioade cu promotii active.
2.3.1. Comenzile lansate dupa ora 15:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. 
2.4. Procesarea comenzilor ce includ produse a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

3. Tarife Curierat Rapid 
Tariful standard de livrare este de 20 lei pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 400 de lei.

Comenzile mai mari de 400 de lei beneficiaza de LIVRARE GRATUITA prin serviciul de curierat.

In cazul produselor cu greutatea mare, cum ar fi: cosurile de fum ceramice, cazane, etc.  pentru a putea asigura livrarea gratuita, solicitam plata in avans integral! Astfel, daca doriti plata in sistem ramburs, suportam doar jumatate din costul livrarii.

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului. 

Livrarea coletelor sambata este posibila, dar nu poate fi garantata!

Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre serviciul de Curierat Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra.

Ca masura restrictiva pentru clientii ce nu ridica produsele comandate, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.
ACESTE TARIFE NU SE APLICA IN CAZUL PROMOTIILOR SPECIALE CARE INDICA "LIVRARE GRATUITA"

Depozite se pot face in contul nostru bancar, deschis la Banca Transilvania, doar pe baza unei facturi fiscale sau de avans:
Cont: RO86BTRL02401202523881XX 
Toate produsele comandate vor fi insotite de factura fiscala!

3. MODIFICARE SAU ANULARE COMANDA

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul dintre numerele: 0232.278108. Colegii nostri  vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0232.278108 sau pe email la office@verra.ro

înscrie-te la newsletter-ul nostru

Și fii primul care află ultimele noutăți din domeniul instalațiilor.