Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe

Metode de plată

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti.

 •  Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 •  "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

2. Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

A. Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Plătește cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul http://verra.ro și beneficiezi de:

până la 9 RATE fără dobândă pentru orice plată, dacă alegi plata în rate

0.3% din valoarea cumpărăturii în Puncte Star, dacă alegi plata integrală                

perioada de grație de până la 56 de zile – valabilă pentru toate tranzacțiile (plăți la comercianți –integraț sau în rate, ridicări de numerar, plăți de utilități etc)

Sunt incluse în programul Star Card  cardurile de cumpărături: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic și Visa Flying Blue Premium.

Nu ai încă  Star Card? Aplică acum pentru un card de cumpărături Star:

 • În orice unitate Banca Transilvania
 • Online pe www.starbt.ro
 • Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru rețele mobile sau din străinătate; 0800 80 CARD (2273) – din rețeaua Romtelecom

B. Prin card de credit emis de BCR

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATă de la BCR! Ai RATE fără dobândă și bani înapoi!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website http://verra.ro/ și beneficiezi de oferta standard de 9 rate fără dobândă! Mai mult, primești anual 1% bani înapoi.  

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată "Online prin card bancar" și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către banca emitentă, Banca Comercială Română prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei și tu cardul BUN DE PLATĂ de la BCR?

 • Aplică acum pe www.bundeplata.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
 • Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

C. Prin card de credit emis de BRD Finance

Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viață direct din confortul casei tale, cu doar un click:

 • alegi produsele dorite
 • alegi opțiunea de plată potrivită  nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță:

plata cu perioada de grație de până la 47 de zile: 0% dobândă pe parcursul perioadei de grație, 0% comision pentru tranzacția efectuată.

plata în rate cu 0% dobândă, alegând durata de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plată, precum și exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

D. Prin card de credit emis de Alpha Bank

Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT).

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la comercianții afiliați acestui serviciu.

Confort - pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, sa programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.

Convenabil - bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plată în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%.

Flexibilitate - poâi folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege că suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.

3. Plată ramburs

Plata produselor comandate se poate face și la livrare, în momentul primirii produselor (RAMBURS).

Mai exact, imediat dupa plasarea unei comenzi online coletul este pregătit și expediat la adresa specificată în comanda dumneavoastră. Plata se va face la primirea coletului.

4. Plată prin transfer bancar

Puteți plăti și prin ordin de plată doar în baza formularului de comandă salvat în contul dumneavoastră, la plasarea comenzii.

Livrarea comenzii se va face după confirmarea plății în contul: RO14INGB0000999907338806 , deschis la Banca ING.

 

înscrie-te la newsletter-ul nostru

Și fii primul care află ultimele noutăți din domeniul instalațiilor.