Ce trebuie să știi despre instalațiile termico-sanitare

Fie că ai spirit antreprenor și vrei să îți construiești casa după propriul gust, fie că ești dezvoltator și te interesează o investiție amplă pentru un complex de locuințe de care ești responsabil, instalațiile termico-sanitare reprezintă una dintre cele mai dificile decizii de utilare.

Instalațiile termico-sanitare pentru care se optează trebuie gândite ca un ansamblu, ținându-se cont de segmentarea spațiului locuinței, de tipul de instalație de încălzire dorit, de conductele deja montate în cazul apartamentelor sau caselor vechi etc. Toate aceste detalii fac obiectul expertizei unei echipe de instalatori profesioniști, care să te ajute să alegi cea mai bună opțiune, prin atingerea nevoilor tale ca beneficiar, dar și prin optimizarea costurilor, desigur, fără compromisul calității.

La nivel de tipuri de instalații termice și sanitare, oferta pe piață este variată și cuprinde variante greu de evaluat pentru cei care nu fac parte din branșă. De aceea, îți recomandăm consultanță de specialitate, astfel încât alegerea să îți aducă rezultate dorite și durabile, în conformitate cu nevoile tale și specificul imobilului.

Dacă încă te gândești care sunt variantele de instalații termico-sanitare despre care facem referire, amintim aici unele dintre cele mai comune, care răspund cerințelor imobilelor vechi sau noi, fie că este vorba despre casă sau apartament: șemineetermoșemineecazane pe lemnepeleți și biomasăcentrale murale și de pardosealăcentrale electricesistemele de încălzire prin pardosealăsisteme de încălzire cu radiatoare sau cele cu ventiloconvectoare etc.

Mai mult decât atât, există norme naționale și europene care trebuiesc respectate atunci când vine vorba despre montarea acestor instalații, motiv pentru care este necesară execuția lucrărilor numai de către personal specializat. De fapt, fiecare proiect de locuință trebuie să includă toate detaliile tehnice necesare, de la evaluare și măsurători,  pânâ la interpretarea datelor colectate și planificarea în detaliu a execuției.

Echipa de instalatori profesioniști VERRA oferă consultanță încă de la început, tocmai pentru a te bucura de prețuri avantajoase și calitate ridicată. Scopul nostru este de a răspunde optim nevoilor și viziunii clienților noștri, fără a periclita în vreun fel siguranța locatarilor ori structura imobilului.  De asemenea, pe lângă servicii de montaj, oferim servicii de evaluare pentru înlocuire, dar și servicii de întreținere, în cazul în care locuința este deja prevăzută cu sisteme termico-sanitare.

Dacă ai o viziune, împărtășește-o cu noi, cei care credem în instalații adevărate, iar înainte de a lua o decizie finală, te invităm să ne consultăm la numărul de telefon 0232 278 108 sau scrie-ne la adresa de contact de pe site-ul nostru https://www.verra.ro

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.