Antek 80 8KW

ANTEK 80 8kw

Combinație optimă intre oțel si fonta pentru o durabilitate mare in timp

 

Incinta camerei de ardere fabricată din oțel refractar de înaltă calitate, folosit în productie cu o compozitțe ridicată de carbon pentru o rezistență mare la temperaturi înalte și durabilitate mare în timp.

Termoșemineul este echipat cu schimbător de căldură în conul focarului compus din tuburi amplasate orizontal ce măresc suprafața de recuperare a căldurii, reducând temperatura gazelor de evacuare și crescând astfel eficența și puterea dipozitivului în apă.

Dotat cu serpentină de siguranță din cupru pentru protecție la supraîncălzire (pene de curent, defecțiuni pompă sau alte probleme) –  intrare / iesire conector 1/2”. Elementele din fontă refractară din clasa 200 precum ușa, grătarul sau baza focarului mult mai robuste oferă dispozitivului o durată lungă de viață.

Etanșări perfecte datorită sudurilor solide realizate într-un ecran protector cu gaze nobile.

Echipat cu clapetă de control a tirajului pentru a împiedica solicitarea la maxim a focarului și pentru a obține un consum cât mai scăzut de lemne.

Mânerul de deschidere a ușii poate fi detașat în timpul arderii pentru a reduce riscul de arsuri în momentul utilizării.

Regulator manual amplasat în partea inferioară pentru un control cât mai precis asupra procesului de ardere.

Opritorul de lemne decorativ ajutî la menținerea curățeniei și protejează împotriva căderii lemnelor și a cenușei.

Depuneri de funingine reduse cu ajutorul sistemului de curățare a sticlei (perdea de aer).

Cenușa rezultată în urma arderii lemnului se va aduna în cenușarul (tava) amplasat sub grătar pentru o îndepartare ușoara a acesteia.

Focarul este echipat cu sticlă ceramică rezistentă la temperaturi ridicate de până la 800° C.

Aspect placut pentru realizarea oricșrui tip de șemineu, în stil clasic, rustic, contemporan sau modern.

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.