Antek A80 cu Deschidere Verticală

Design deosebit și confort în utilizare

Sticla decorativă grafitată rezistenta la 800° C care oferă un aspect modern și elegant, lărgind vizual partea frontală a focarului.

Sistem special de deschidere verticală stil lift. Pentru curățare ușa poate fi deschisă standard (orizontal).

Dotat cu serpentină de siguranță din cupru pentru protecție la supraîncălzire (pene de curent, defecțiuni pompă sau alte probleme) – intrare / ieșire conector 1/2”.

Termoșemineul este echipat cu schimbător de căldură în conul focarului compus din tuburi amplasate orizontal ce măresc suprafața de recuperare a căldurii, reducând temperatura gazelor de evacuare și crescând astfel eficiența și puterea dipozitivului în apă.

Incinta termoșemineului cât și ușa sunt fabricate din oțel refractar de înaltă calitate cu o compoziție ridicată de carbon pentru o rezistență mare la temperaturi înalte și durabilitate în timp.

Etanșări perfecte conform sudurilor solide realizate într-un ecran protector cu gaze nobile.

Baza focarului cât si grătarul sunt realizate din fontă de calitate clasa 200.

Cenușa rezultată în urma arderii lemnului se va aduna în cenușarul (tava) amplasat sub grătar pentru o îndepartare ușoară a acesteia.

Regulator manual amplasat în partea inferioară pentru un control cât mai precis asupra procesului de ardere.

Depuneri de funingine reduse cu ajutorul sistemului de curățare a sticlei (perdea de aer).

Transport gratuit la domiciliu si garantie 5 ani.

 

ÎNAPOI LA PRODUS

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.