Antek A80 Modern

Focar de șemineu tip centrală –  Design deosebit și atenție la detalii

Sticlă decorativă grafitata rezistentă la 800° C care oferă un aspect modern și elegant, lărgind vizual partea frontală a focarului.

Dotat cu serpentină de siguranță din cupru pentru protectie la supraîncălzire (pene de curent, defecțiuni pompă sau alte probleme) – intrare / iesire conector 1/2”.

Echipat cu clapetă de control a tirajului pentru a împiedica solicitarea la maxim a focarului și pentru a obtine un consum căt mai scăzut de lemne.

Incinta termoșemineului cât și ușa sunt fabricate din oțel refractar de înaltă calitate cu o compoziție ridicată de carbon pentru o rezistenâă ridicată la temperaturi înalte și durabilitate mare în timp.

Termoșemineul este echipat cu schimbător de căldură în conul focarului compus din tuburi amplasate orizontal ce măresc suprafața de recuperare a căldurii, reducând temperatura gazelor de evacuare și crescând astfel eficiența și puterea dipozitivului în apă.

Etanșări perfecte conform sudurilor solide realizate într-un ecran protector cu gaze nobile.

Baza focarului cât și  grâtarul sunt realizate din fontă de calitate clasa 200.

Regulator manual amplasat în partea inferioară pentru un control cât mai precis asupra procesului de ardere.

Opritorul de lemne decorativ ajută la menținerea curățeniei și protejează împotriva căderii lemnelor și a cenușei.

Cenușa rezultată în urma arderii lemnului se va aduna în cenușarul (tava) amplasat sub grătar pentru o îndepartare ușoară a acesteia.

Depuneri de funingine reduse cu ajutorul sistemului de curățare a sticlei (perdea de aer).

Garanție timp de 5 ani conform specificațiilor și transport gratuit.

ÎNAPOI LA PRODUS

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.