Sisteme de aspirare centralizata

Sistemele de aspirare centralizată în detrimentul aspiratoarelor clasice?

Da, negreșit! Fie că te pregătești pentru curățenia de primăvară, fie că renovezi sau construiești propria locuință, cert e că ai nevoie de un ajutor de nădejde în procesul de igienizareCentralele de aspirat praf sunt mult mai puternice decât aspiratoarele clasice și răspund cu succes nevoilor vieții moderne.

Sistemele de aspirare centralizată au ca piese componente centrala de aspirare, tuburile și prizele de aspirare, fiind potrivite atât apartamentelor, cât și spațiilor comerciale sau indistriale. Acestea reprezintă un sistem sănătos și igienic, datorită faptului că nu elimină curenți de aer ca la aspiratoarele obișnuite, astfel că praful și alte microorganisme nu se ridică în aerul respirabil. Aspirația centralizată presupune filtrarea și evacuarea particulelor de praf în exterior, motiv pentru care nu mai este necesară aerisirea și ștergerea prafului după curățenie. Mai mult decât atât, este o soluție confortabilă și rapidă, micșorând considerabil timpul alocat curățeniei datorită puterii foarte mari de vacuum. Cu sistemul de aspirare centralizată nu mai este nevoie să cari după tine tradiționalul aspirator, să îl urci pe scări dacă e cazul, să îl scoți mereu din priză doar pentru a-l conecta în altă parte, pe toată dimensiunea imobilului. Este foarte ușor de manevrat, silențios și ușor de întreținut, venind cu o varietate de accesorii ce îți permit să ajungi chiar și în cele mai inaccesibile locuri. Practic, manevrezi doar tubul prin care aspiri, acesta fiind conectat la doza de aspirat montată în perete.

Se știe că spațiul locuibil este chiar mai poluat decât cel exterior, iar aspiratoarele clasice nu mai răspund nevoilor actuale de igienizare. Centralele de aspirat praf reduc riscul alergiilor și astmului, prin curățarea aerului până la 99% de acarieni, polen, praf ori alți alergeni.

Dacă te-am făcut curios și vrei să afli mai multe despre această tehnologie, te așteptăm în Showroomul #VERRA pentru a vedea standul funcțional destinat aspirării centralizate. Brandurile pentru care suntem distribuitor autorizat sunt: HuskyDuovacDrainvac și Centraction.

Avantajele sistemelor de aspirație centralizată

 • asigură un mediu mai sănătos și mai sigur de locuit
 • curăță aerul de praf și microorganisme până la 99%, reducînd riscurile de astm și alergii
 • crește valoarea imobilului
 • investiție de durată, pentru uzitare îndelungată
 • economie energetică
 • este rapid, micșorînd timpul de aspirare
 • confortabil și ușor de manevrat
 • permite aspirarea și în zone greu accesibile
 • este silențios
 • ușor de întreținut
 • gamă variată de accesorii

Pentru că noi credem în proiectul tău și în #soluții integrate, lasă-ne să te ajutăm pornind de la consultanță și montaj, până la service și mentenanță. Contactează-ne la nr de telefon 0232.278.108 sau vizitează website ul nostru https://www.verra.ro/

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.