VERRA – cu tine de 7 ani

Povestea noastră este despre pasiune și încredere.

În urmă cu 7 ani, în Ianuarie 2012, doi oameni pasionați, cu inițiativă, un munte de determinare și o trusă de scule, au hotărât să aducă pe piața ieșeană servicii complet integrate în ceea ce privește toate instalațiile necesare unei locuințe. Cu toții ne-am confruntat cu servicii de tip puzzle – pentru un serviciu apelând la o companie, pentru altul, la altă companie – ceea ce creează dezavantajul de a nu construi un întreg funcțional, armonios și la aceleași standarde de calitate. Această situație generează extrem de multe pierderi – de timp, de energie, pierderi financiare și frustrările unui lucru mai puțin bine făcut, fără să mai pomenim disconfortul nostru și al celor dragi.

Noi, cei de la VERRA, avem ca singur obiectiv execuția serviciilor prestate care să răspundă 100% nevoilor clienților noștri și care să reflecte viziunea lor unică, proprie proiectului dorit. Astfel, țelul nostru este de a pune la dispoziție o gamă variată de produse și servicii, de la consultanțăproiectare și montare, până la mentenanță ori alte servicii adiționale – care să asigure longevitatea întrebuințării produselor sau sistemelor instalate.

Avantajele unei singure entități care să se ocupe de toate instalațiile unei locuințe sunt multiple:

  • eficiență crescută în proiectare, execuție și mentenanță
  • economie de bani și de timp
  • soluții integrate pentru întreaga locuință, care să constituie un întreg funcțional
  • certitudinea de a te baza pe servicii compatibile produselor pentru care s-a optat
  • siguranța și confortul de a avea continuitate în servicii de calitateasumate

Am avut încredere la început de drum în calitatea serviciilor portofoliului nostru și în profesionalismul echipei și iată-ne acum, după 7 ani, o echipă mai numeroasă – mai determinați, pasionați și încântați de susținerea clienților care s-au bucurat deja de colaborarea cu noi.

Cu prilej aniversar, sărbătorim acest eveniment cu promoții adevărate, mulțumindu-vă pentru încrederea acordată!

Fiind încă în plin sezon rece, te informăm că vineri11 Ianuarie,  poți achiziționa la preț promoțional*:

  • Sistemul de încălzire în pardoseală Roth cu placă cu nuturi cu 37% reducere;
  • Sistemul de încălzire în pardoseală Eco Tacker cu 25% reducere;
  • Orice coș de fum ceramic Schiedel cu 25% reducere

Dacă încă nu ne cunoaștem, dar te-am făcut curios, navigheaza pe site-ul nostru https://www.verra.ro sau contactează-ne la numărul de telefon 0232 278 108 și spune-ne ce putem face pentru tine!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.