Afișez toate cele 12 rezultate

Materiale pentru construit gratare. Ai in proiect constructia unui gratar exterior de curte sau de gradina?

Acum, Verra iti pune la dispozitie toata gama de materiale, adezivi, mortare, piatra sau caramida pentru amplasarea unui frumos cuptor zidit rustic sau modern direct la tine in curte, cu preturi accesibile. Executa la preturi accesibile un astfel de gratar de gradina din caramida sau piatra, model rustic sau modern.

Daca esti un impatimit culinar sau doar iti place sa gatesti in aer liber, atunci te ajutam cu construirea unui cuptor de paine sau de pizza, pe vatra sau cu plita, model industrial sau chiar cu afumatoare. Adeziv sau material de constructie – totul gasesti la noi!

-22%
-30%
-21%
-16%
-16%
-16%

Vrei un gratar sau un cuptor zidit in gradina sau curte? Alege materiale dedicate! Iti oferim solutii complete pentru constructia unui gratar de gradina sau a unui cuptor de exterior acoperit. Fie ca esti un amator, fie ca esti un constructor de cuptoare zidite cu vatra sau plita ori de gratare profesioniste, noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare si adezivi pentru gratare de gradina de care ai nevoie. Daca te intrebi cu ce se lipeste gratarul de gradina sau cu ce se lipesc caramizile la gratar, raspunsurile le afli tot la noi! Tot ce trebuie sa faci este sa ai o schita detaliata si completa pentru proiectul de constructie al gratarului sau al cuptorului dorit de tine, iar noi venim cu solutii complete si sigure de constructie (nu cu retete babesti de mortare de zidarie)! Astfel, vei putea realiza orice modele de gratare, rustice sau moderne, din caramida sau piatra, avand siguranta lucrului bine facut si garantia unui produs final durabil! Atunci cand vei sa construiesti un cuptor de curte, nu e important numai ce caramida se foloseste la gatar, ci si plita, accesoriile din fonta sau cele metalice, precum si celalalte materiale utilizate la constructie - acestea trebuie sa fie dedicate domeniului termic, adica sa fie rezistente la temperaturi mari, la foc si la intemperii!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.