Afișez toate cele 23 de rezultate

Gratare pe peleti. Gama profesionala de gratare, grill-uri BBQ si cuptoare pe peleti din catalogul nostru!

Iti oferim dispozitive de gatit in aer liber pe peleti, usor de utilizat, simplu de intretinut, de curatat si de mutat dintr-o parte inn alta a curtii. Grill-urile cu afumatoare (smoker) si cuptoarele din aceasta gama functioneaza cu orice tip de peleti, iar gatitul este curat si economic, fara fum si fara cenusa rezultata in urma arderii! Cu un gratar pe peleti tip bbq poti gati carne, peste, legume si chiar pizza sau prajituri! Mai mult, il poti lua cu tine oriunde, fiind portabil si mobil. In plus, aspectul deosebit, modern si functionalitatea optima iti vor oferi o experienta culinara extraordinara, fie ca esti pe terasa, in curte, in gradina, fie ca iesi cu prietenii sau familia la iarba verde. Pentru ca un astfel de dispozitiv de gatit foloseste combustibilul la potentialul maxim si fara reziduri, gratarele noastre sunt ECO, foarte economice, o sesiune de gatit avand un cost extrem de mic! Astfel, vei gati foarte confortabil, fara grija craparii lemnului sau a mizeriei produse de carbune, fara emisii de fum, fara cabluri sau alte elemente de folosit sau depozitat.

Alege un gratar tip grill pe peleti si gateste confortabil pe un dispozitiv ultra-modern, ideal pentru o experienta de gatit in aer liber de neuitat!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.