Calitatea serviciilor şi seriozitatea, sunt punctele noastre forte!

Primul nostru obiectiv în relaţia cu dumneavoastră este să vă aflăm nevoile cât mai precis. Principalul nostru obiectiv este să vă oferim servicii şi produse care să vă satisfacă cu precizie nevoile. Soluţii complet integrate, fără dureri de cap, fără stres şi timp pierdut. Facem ce ne pricepem să facem cât mai bine cu putinţă!
 Aceasta este reţeta noastră de producere a clienţilor fericiţi!

 

  • Șeminee 
  • Cosuri de fum
  • Sobe
  • Termoseminee

De ce Verra?

Soluţii complet integrate! Fă din casa ta un întreg funcţional, gândit şi construit cu sisteme care lucrează împreună ca un întreg.

De multe ori instalatorul nu comunică cu electricianul, iar constructorul nu comunică cu electricianul, iar constructorul cu dumneavoastră, sau în oricare altă formă. Indiferent cum am aşeza aceşti pioni în schema proastei comunicări de cele mai multe ori singurul pierdant sunteţi dumneavoastră. Gama noastră de servicii acoperă tot ce vă doriţi de la confortul unei case, alegeţi sa construiţi fără dureri de cap, fără consum de nervi şi fără timp pierdut
lăsând toate sistemele pe mâna unui singur contractor!

Servicii şi produse asigurate!

Ştim ca siguranţa este importantă pentru dumneavoastră, vă spunem ca este foarte importantă şi pentru noi. Am învaţat din experienţa ca un lucru ieftin şi prost făcut poate costa de 10 ori mai mult decât un lucru bun făcut din prima, de aceea am ales să lucrăm cu produse de cea mai bună calitate ce sunt acoperite de poliţe de asigurare pentru vicii de fabricaţie. Tot pentru siguranţă am ales sa ne asigurăm şi serviciile cu o poliţă ce acoperă viciile de montaj. Acestea sunt măsuri de siguranţă pe care le avem şi pentru care facem tot ce ne stă în putinţă sa nu apelăm niciodată, făcând lucrurile cât mai corect posibil şi lucrând întotdeauna la prevenţie.

Garanţia calităţii serviciilor!

Perseverenţa în calitate este munca noastră de zi cu zi! Intrebarea pe care ne-o adresăm zilnic este ”Ce putem face astăzi pentru a fi mai buni decat am fost ieri! Suntem siguri pe calitatea serviciilor noastre, de aceea dacă nu sunteţi mulţumit de serviciile noastre aveţi dreptul sa nu le platiţi! Asta pe noi ne ţine activi și atenți în permanenţă!

Cum a început totul

Am început în Ianuarie 2012 cu un credit la bancă, o autoutilitară, o trusă de scule și în 2 oameni cu experiență de aproximativ 4 ani. Nici măcar nu aveam un plan pentru ce vom face pe mai departe. Credeam că dacă vom fi serioși și vom face lucrurile cât mai bine, vor începe și rezultatele să apară. Ceea ce a și dat rezultate într-o anumită măsură. Seriozitatea și implicarea noastră în a face cât mai bine lucrurile i-a făcut pe clienții noștri să vorbească despre noi cunoștințelor și prietenilor lor, și să ne recomande. Acesta a fost și este și în prezent principalul nostru canal de promovare, drept pentru care în prezent 80% din clienții noștri ajung la noi prin recomandări. Ne mândrim cu acest lucru, dar asta nu înseamnă că am produs doar clienți mulțumiți, am învățat din fiecare greșeală și facem în continuare asta, acționăm tot timpul pentru a preveni apariția greșelilor. Cu timpul ne-am dezvoltat, echipa noastră s-a mărit, au apărut noi provocări și ne-am dat seama că avem nevoie de mai mult decât seriozitate și intenții bune pentru a crea serviciile pe care ni le dorim. Timpul și nevoile clienților noștri dar și ale echipei noastre ne-au ajutat să ne definim planul să definim mai precis drumul pe care vrem să mergem și locul unde vrem să ajungem.

Care este drumul şi destinaţia noastră?

Rezultatul constant pe care ne dorim să îl obținem este: ”Clienți încântați de serviciile și produsele noastre și o echipă încântată și fericită care să ofere constant aceste servicii încântătoare”. Acest țel dă sens vieții noastre, ne face să ne simțim împliniți și mulțumiți de cine suntem ca oameni. Acesta este principalul motor din spatele tuturor acțiunilor noastre, destinația noastră.      

Ce am învăţat până acum!

Am realizat că pentru a putea oferi servicii de cea mai bună calitate avem nevoie în echipa noastră de oameni bine pregătiți care să își facă cu plăcere meseria, de oameni care se simt apreciați pentru munca lor și oameni care văd importanță în munca lor și cred că împreună putem să realizăm lucruri mărețe în România. Am realizat că pentru a oferi servicii încântătoare și pentru a ne face plăcere să le oferim trebuie să aflăm cu precizie nevoile clienților noștri și să comunicăm noi, între noi cu mai multă precizie. Am înțeles că trebuie să planificăm și să ne organizăm munca mai bine. Am văzut că nu trebuie să fim niciodată delăsători sau egocentrici și că nu suntem atotștiutori, trebuie să ascultam întotdeauna cu atenție pe cel de lângă noi și să învățăm constant. Am observat că avem nevoie de furnizori parteneri care ne împărtășesc valorile și ne pun la dispoziție produse de bună calitate. Am învățat că întotdeauna calitatea și lucrul bine făcut de prima dată este cea mai bună soluție pentru toată lumea. Am înțeles că întotdeauna este loc de mai bine!

Cum ne-am propus să ajungem acolo!

Initial am pornit cu doar doua servicii Instalatii sanitare si instalatii de incalzire. Cu timpul ne-am marit portofoliul de servicii si produse. De ce am facut asta?

Am observat ca spre exemplu pentru a monta o centrala pe lemn sau peleti este necesar si un cos de fum care trebuie dimensionat, amplasat si montat specific intr-un anumit loc si intr-un anumit mod pentru a obtine cel mai bun randament de la centrala. Pentru asta clientii nostri apelau la alti prestatori care nu luau in calcul aceste aspecte si de multe ori apareau probleme de comunicare intre prestatori si beneficiari. La cladirile moderne, elementele de instalatii de orice tip (sanitare, termice, electrice, climatizare, etc) inserate in constructia unei cladiri pentru a crea gradul de confort pe care ni-l dorim, sunt interconectate intr-o masură mai mica sau mai mare, creând astfel un intreg functional. Din dorinta noastra de a oferi servicii cat mai bune si o experienta cat mai placuta clientului nostru am inserat in portofoliul nostru toata gama de servicii care acopera toata tehnica cladirii: Instalatii termice de incalzire, sanitare, electrice, cosuri de fum, seminee, ventilatie si climatizare, aspiratie centralizata, panouri solare si sisteme bazate pe energii regenerabile.

Prin eliminarea problemelor de comunicare dintre diferitii prestatori, aducerea in echipa noastra de specialisti in aceste domenii si gandirea planificata a tuturor sistemelor integrante ca un intreg dorim sa creăm clientilor nostri o experienta predictibila si sigură.

Acum, că ai aflat câte ceva despre valorile noastre, abia așteptăm să aflăm mai multe despre tine și despre proiectul tău!