Proiect unifamilial rezidential construit pe demisol, parter, etaj si mansarda, cu suprafata totala utila de 240 mp.

Proiectul  este construit in Iasi, in zona Bucium, zona cu toate utilitatile de infrastructura.

Solutia de incalzire aleasa a fost un sistem de incalzire in pardoseala Roth Original Tacker, pentru zona de parter cu o suprafata de 90 mp, si sistem de incalzire cu radiatoare pe teava din cupru moale izolata pentru demisol, etaj si mansarda. Sistemul interior de incalzire cu radiatoare si cel de incalzire in pardoseala, vor fi controlate cu termostate de ambient in fiecare camera, si controlate printr-un sistem de control Multizone.

In zona de living se monteaza un semineu cu focar Bef Home, cu convectie de aer naturala, ce va fi conectat la un cos de fum Schiedel Uni20, montat in exteriorul cladirii.

Camera tehnica va fi echipata cu o centrala pe peleti de 30 kw, cu un acumulator de incalzire clasa energetica A, din gama Roth Quadroline si sistem de panouri solare cu aport la incalzire si apa calda. Astfel incalzirea si apa calda va fi asigurata de centrala cu peleti, iar ca sistem de incalzire de rezerva se poate folosi semineul pe lemne de 12 kw, sursa independenta de energia electrica. Un proiect prietenos cu mediul inconjurator, ce tinde catre conceptul de casa pasiva.

Sistemele de incalzire sunt bazate pe energii regenerabile (peleti,lemne, soare) si sunt complet integrate in functionare ca un intreg sistem. Pentru un plus de confort si aer curat s-a optat si pentru implementarea unui sistem de aspiratie centralizata a prafului, cu o centrala de aspirat din gama Husky, cu 5 ani Garantie.