1- Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” va trebui sa completati un formular cu datele de pe cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati ce se va deschide automat. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura acelasi nivel de securitate tranzactiilor online ca celeor realizate la bancomat sau fizic la comerciant. “3-D Secure” va asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment in timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

ATENTIE!

La platile efectuate prin card nu se percep comisioane!

2 – Plata prin transfer bancar/ordin de plata (op)

Datele solicitate clientului pentru emiterea ofertei sunt:
Denumire/Nume cumpărător:
Nr. Registrul. Comerțului:
Cod de identificare fiscală:
Sediul social:
Banca:
Cont IBAN:
Datele companiei ce detine magazinul www.VERRA.ro, în contul căreia se efectuează plata sunt:
Nume companie: S.C. Greentech Install S.R.L
CUI: RO 29528080
Conturi disponibile pentru plăți în RON:
  • ING Bank: Cont: RO30INGB0000999911070787
  • Trezorerie: Cont: RO18TREZ4085069XXX019594
Observație: În Trezorerie pot face plăți doar Persoanele Juridice care dețin un cont în Trezorerie.
Important! La completarea ordinului de plată la rubrica: (după caz) „reprezentând”, „destinația plății”, „valoarea reprezintă”, te rugăm să scrii numărul comenzii online,  sau numarul si seria facturii proforme primite pe e-mail.

3 – Online, prin card de cumparaturi, in rate egale fara dobanda

Dupa ce introduce-ti numarul de card in pagina procesatorului de plati EuPlatesc, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate la una din bancile agreate de magazin si va afisa o lista de unde puteti alege in cate rate fara dobanda veti plati produsul achizitionat.

Cardurile acceptate de magazinul nostru sunt urmatoarele:

Prin cardul de cumparaturi STAR de la Banca Transilvania poti sa platesti produsele dorite in pana la maxim 9 rate egale fara dobanda.  Sunt incluse in programul Star Card, cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru medici, STAR Gold, STAR Gold BT-Rotary, STAR Platinum, VISA Bussines Gold Credit Card, VISA Bussines Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium. Daca nu ai un card STAR BT si iti doresti unul, atunci intra pe www.starbt.ro , afla toate avantajele programului STAR si aplica pentru un card!

Prin cardurile de cumparaturi Alpha Bank poti plati produsele pe care ti le doresti cu pana la 12 rate fara dobanda.

 

 

4 – Plata ramburs (la primirea coletului).

După selectarea produselor dorite și introducerea datelor cerute, alege „Plata ramburs”. Plata se va efectua către curier la momentul livrării comenzii.
În cazul livrărilor cu plata ramburs, persoanele juridice pot achita suma maxima de 5000 lei, iar persoanele fizice 10000 lei.
Serviciul de plată ramburs (la primirea coletului) are prețul de 5.00 lei (TVA inclus).
ATENTIE!
Produsele cu greutate peste 50Kg vor fi livrate in sistem paletizat cu livraratori precum Pallex, Englemeyer, livratori ce nu au serviciul de incasare ramburs. In acest caz plata se va face folosind celelalte optiuni disponibile.
6 – In pana la 60 RATE prin TBI Credit. 
Alege planul de rate si in doar 10 minute vei primi raspuns. Procesul este onilne, inclusiv semnarea documentelor, disponibil 24/7.
Cum? Urmezi 3 pasi simpli!
  1. Dupa ce ti-ai ales produsele dorite si le-ai adaogat in cos. Selectezi TBI Credit  la metoda de plata si completezi campurile solicitate.
  2. Intri in apel video cu un reprezentant TBI Credit  pentru identificare. Prezinti cartea de identitate si astepti verificarea eligibilitatii. Serviciu disponibil 24/7. Ai nevoie de un dispozitiv care sa aiba camera video si microfon.
  3. Primesti raspunsul in 10 minute, apoi semnezi online contractul electronic.

Aici gasesti un exemplu de calcul reprezentativ. Poti alege numarul de rate sau valoarea acestora astfel incat sa stii exact cat ai de platit. Pentru o tranzactie in rate fixe, egale, prin linia de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuata in baza unui ordin de debitare in valoare de 5000 lei, rambursate in 60 rate lunare, cu o dobanda de 34,8%, comision de analiza de 170 lei, valoarea ratei lunare va fi de 182,82 lei, valoarea totala ce va fi rambursata la finalul creditului va fi de 10969 lei, DAE 43.5% durata contractului fiind pe o perioada de 5 ani. Comision de administrare card 5lei/luna, Prezentul calcul este valabil in cazul in care nu se face nici o alta tranzactie de plata anticipata pana la data finalizarii contractului.