Gratar otel 60x35cm cu fonta si capac

795,00 lei

Credit module TBI Pay 3.1.1

51.97 Lei x 24 rate

Gratar cu capac si termometru proiectat cu materiale de calitate si de grosime mare pentru a te bucura de el o perioada cat mai indelungata de timp.

Este confectionat din tabla de otel cu o grosime de 3mm debitata cu ajutorul laserului si dispune de un grilaj/plita din fonta de grosime mare. Grosimea tablei permite folosirea lemnelor, neexistand riscul deformarii acestuia.

Grill-ul este destinat in vederea prepararii alimentelor pe gratar (carne, peste, legume, etc), doar in spatii deschise (la exterior).

Acest gratar robust si stabil, este confectionat din tabla de otel de grosime mare (3mm) pentru o durata de folosinta indelungata. Pentru a te bucura de el cat mai mult trebuie sa te asiguri ca acesta va fi mereu ferit de apa, sa nu ramana in ploaie sau zapada, si este foarte important sa nu stingeti carbunii cu apa.

Avantaje:

• Perfect pentru intrebuintare acasa dar si pentru deplasari (incape usor in portbagaj) picioarele cu roti fiind demontabile,  si usor de asamblat la momentul utilizarii gratarului chiar si atunci cand doresti sa il folosesti in natura.

• inaltimea totala a gratarului montat este de 97 cm, preparatele fiind foarte usor de manevrat in timpul gatitului.

• suprafata de gatit (gratarul) se regleaza pe 3 niveluri, in functie de temperatura la nivelul jarului si tipul preparatului;

Instructiuni de siguranta:

  • Toate partile componente trebuie sa fie corect asamblate;
  • Incalziti gratarul inainte de prima utilizare si lasati focul sa arda cel putin 30 min;
  • A se utiliza numai in exterior, este interzisa utilizarea in spatii inchise.
  • Dupa folosire asigurativa ca jarul este stins complet inainte de al depozita langa alte materiale inflamabile.
  • Nu lasati gratarul in ploaie sau zapada
  • Nu stingeti carbunii cu apa
 
Greutate 35 kg
Dimensiuni 60 × 35 × 97 cm
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.