MONTAJ ȘI CURĂȚARE COȘURI DE FUM

Pentru siguranța locatarilor, montajul unui coș de fum se realizează și se racordează după instrucțiunile firmei producătoare, conform regulilor de bună execuție. Inspecția periodică și curățarea acestuia este vitală pentru funcționarea corespunzătoare a acestuia.

Personalul nostru specializat oferă servicii de curățarea periodică a coșurilor de fum, conform normelor în vigoare. Aceștia vor efectua și măsurătorile necesare asigurării statice a coșului de fum, precum și servicii conexe precum:

  • curățarea cazanelor pe combustibil solid;
  • curățarea șemineelor;
  • curățarea sobelor.

Prin curățarea coșurilor de fum, apariția incendiilor, a intoxicațiilor cu monoxid de carbon va fi evitată, iar randamentului centralei termice este asigurat în mod optim. Această operațiune este obligatorie și este stipulată în legislația română, dar și cea europeană.

În medie, 14% din incendiile anuale care se produc în gospodăriile românești sunt cauzate de coșurile de fum defecte sau necurățate, iar 6% au loc din cauza mijloacelor de încălzire defecte, improvizate sau nesupravegheate.

Așadar, curățarea coșurilor ar trebui să se realizeze cel puțin o dată pe an. În cazul coșurilor cărora le corespunde un focar ce funcționează cu combustibil solid, recomandăm acest serviciu ori de câte ori este nevoie, deobicei, la începutul sezonului rece.

Solicita acum o oferta de pret

MONTAJ SEMINEE SI SOBE

 

Solicita acum o oferta de pret